Informații suplimentare

Subțire inspirație. sacou dama negru scurt subtire vintage anii 80 inspiratie militara nasturi aurii marime M / L

Conținutul

  subțire inspirație

  Share Expunerea prelungită la imagini ale femeilor pline de farmec, subțiri în presă poate schimba imaginea corpului telespectatorilor — spre bine. Această constatare, care contrazice multe studii pe termen scurt care au produs rezultate opuse, a rezultat din cercetările conduse de Silvia Knobloch-Westerwick, profesor asociat de comunicare la Universitatea subțire inspirație Stat din Ohio, Columbus.

  subțire inspirație

  După ce de femei au analizat 80 de pagini din reviste inclusiv momi care au prezentat modele sau celebrități, anumitor participanți i sa spus să compare corpurile lor cu cele prezentate. Toată lumea citește paginile de peste cinci zile; trei zile mai târziu, cei care au fost expuși numai femeilor subțiri și frumoase și-au evaluat imaginea corporală mai subțire inspirație decât au făcut-o la începutul studiului.

  subțire inspirație

  Cercetatorii au descoperit ca participantii — in special cei mai grei care s-au comparat cu femeile subtiri — au inceput sa dieta si exercitii fizice. Alte studii care subțire inspirație evaluat reacțiile imediate la imagini ar putea să nu reflecte modul în care femeile răspund la articole și imagini motivaționale în timp, adaugă.

  subțire inspirație