Slimming Coffee 2 IN 1 10 PLICURI (cafea de slabit)

Slimming iii

Oferte speciale Body Slim

Protocol convenabil de 10 tratamente. Dispozitiv de slăbire ideal pentru reducerea circumferinței. Rezultate vizibile în cât mai puțin de 1 sesiune de tratament.

slimming iii

Trata ți o dimensiune medie a abdomenului, feselor sau coapselor în 20 de minute. Oferă tratament la fel de confortabil ca masajuman cu vid special concepute și role.

3 MILE FAST Walking to Lose Belly Fat (burns 600 calories!)

Oferă rezultate optime pentru tratarea atât a țesutului mai profund, cât și a suprafeței pielii. Mâner mic este pentru fata, frunte a gâtului. Cavitație cu ultrasunete Cavitație Hz pentru a provoca bule de aer din jurul membranelor de grăsime să se rupă, stimulat și apoi metabolizat slimming iii corpul uman de către sistemul limfatic.

slimming iii

Ea are un rezultat perfect de tratament pentru pierderea în greutate. Lumina de nm nu este vizibilă și poate fi văzută doar cu aparatul foto.

Ultrasunetele concentrate de mare intensitate penetrează sub piele până la 7~13 mm, ating grăsimea slimming iii, convertește undele sonore de mare intensitate în energie termică și descompune celulele adipoase subcutanate la temperatură ridicată și vibrații de mare viteză, obținând astfel efectul de a pierde în greutate. Stimulează contracția colagenului și proliferarea țesuturilor subcutanate cu o temperatură de 65° până la 72°, și topește rapid grăsimea pentru a umple golul. După tratament, zona de tratament va deveni netedă și elastică.

Când paletele laser sunt plasate pe piele, razele laser roșii reci penetrează pielea și suficient de adânci pentru a ajunge la straturile de grăsime. Când lumina lovește celulele adipoase, are loc un lanț rapid de evenimente. În primul rând, schimba permeabilitatea celulelor și a lansat. Apa, glicerolul și acizii grași se mută în spațiul interstițial de sub stratul gras din piele.

slimming iii

Apoi, mai departe de apă, acizi grași și glicerol vărsa afară. Celulele adipoase sunt, prin urmare, reduse în dimensiune și începe să reorganizeze.

Galerie foto

Bipolar rf sistem Bipolar RF face molecule de apă în grăsime gravitează cu viteză mare pentru a produce frecare și șoc, apoi trigliceride ieși din grăsime. Rf de energie cu M ar putea ajunge la mm adâncimea pielii, ceea ce face ca fiecare strat obține căldură uniform.

Pagina principala VelaShape III Conturarea corpului servește acum la Boston, Braintree, Burlington, Danvers, Natick, Needham și Westford Deși este posibil să aveți o sănătate bună, să vă exercitați în mod regulat și să trăiți un stil de viață sănătos, s-ar putea să vă slimming iii în continuare pentru a obține corpul viselor voastre. Pentru mulți oameni, există buzunare încăpățânate de grăsime care se adună în jurul stomacului sau a altor părți ale corpului care pur și simplu nu răspund la dietă sau la exerciții fizice. Din fericire, există VelaShape III®, o tehnologie avansată de conturare a corpului care vă va ajuta să vă luați rămas bun de la buzunarele încăpățânate de grăsime! Cu tehnologia elōs, frecvențele radio bi-polare sunt combinate cu stimularea vidului pentru a încălzi celulele adipoase subiacente, țesutul conjunctiv înconjurător și fibrele de colagen dermic.

Noul colagen face pielea rândul său, strânge. Slimming iii RF slimming iii face reorganizarea celulelor adipoase conecta mai strâns, stimula colagen re-crească, evitând pielea flasc după tratament de slăbire.

Transversal încălzit, astfel încât rolul de adâncime este mai uniformă, de siguranță de încredere, face ochii și se confruntă cu ușor de funcționare. Înainte și după Hot Tags: organism de îngrijire velashape iii vid role de slimming iii mașină, slimming iii, furnizorii, fabrica, en-gros Anchetă.

slimming iii