Ceai silueta perfecta | flaviumoldovan.ro

Slabit fares

Prezentare Set pentru Slabit Silueta Perfecta - Fares: Acest set contine 3 produse care se completeaza reciproc, pentru o cura de slabire eficienta.

Produsele se utilizeaza concomitent, conform modului de administrare precizat pentru fiecare. Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi, cu o jumatate de ora inainte de masa. Durate unei cure este de 2 luni.

ce ajutor de ceai u pierde in greutate

Actiuni: Arde grasimile, diuretic, laxativ Mod de administrare: 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa masa. Prezentare: Flacon cu 30 capsule a mg Contraindicații: Nu se recomanda copiilor sub 12 ani.

pierdere în greutate combate corp

Efecte secundare si slabit fares La dozele recomandate nu se cunosc. Sarcina si alaptare: acest produs nu este recomandat femeilor si mamelor care alapteaza.

Silueta perfectă controlul greutății, M101, capsule

Silueta Perfecta Ceai Drenaj, eliminare prin efet diuretic si laxativ si favorizare a arderilor. Administrare: 2 cani pe zi, dimineata si seara, neasociat cu alimentatia, neindulcit.

oh provocarea mea de pierdere în greutate

Durata unei cure este de saptamani cu o pauza de o luna. Daca efectul laxativ este prea intens, se reduce doza la 1 cana pe zi sau slabit fares 2 zile, seara, in functie de toleranta digestiva a persoanei.

Dieta si slabire

Preparare: Peste un plic se toarna ml apa clocotita si se lasa 15 minute. Ingrediente: Frunze de senna, flori de hibiscus, flori de soc, frunze de ceai verde, radacina de lemn dulce.

pierdere în greutate ehrlich rd

Contraindicații: La copii sub 12 ani, sarcina, alaptare, diaree, deshidratare. La varstnici nu se administreaza mai mult de 10 zile consecutiv.

pierdere în greutate regiunea durham

Sarcina si alaptare: Acest produs nu este recomandat femeilor si mamelor care alapteaza. Prezentare: 20 plicuri cu snur a 1,5 grame Producător:.