SNAPCHAT A PIERDUT 3 MILIOANE DE UTILIZATORI ÎN ULTIMUL TRIMESTRU - ȘTIRI - 2021

Pierde snapchat

Conținutul

  pierde snapchat ho pot să pierd rapid în greutate

  Însă, de-a lungul timpului, a văzut cum alte aplicații precum Facebook sau Instagram copiază multe dintre funcțiile sale, ceea ce le-a determinat să piardă o anumită popularitate. Snap, compania din spatele aplicației populare, a prezentat ieri rezultate. Și pentru prima dată au pierdut utilizatori. Snapchat a pierdut 3 milioane de utilizatori în ultimul trimestru În general, cifrele financiare ale companiei nu au pierde snapchat bune, dar numărul de utilizatori a crescut în orice moment.

  pierde snapchat nu pot pierde în greutate netmums

  Pierde snapchat acest caz, lucrurile s-au schimbat vizibil. Snapchat pierde utilizatorii Începând cu al doilea trimestru al acestui an, Snapchat a pierdut în total 3 milioane de utilizatori.

  Snapchat pierde pe Instagram și iată de ce al lui nu este un semn bun.

  În prezent au de milioane de utilizatori din întreaga lume. Motivul pierderii utilizatorilor este schimbarea pe care au introdus-o în interfață. A fost o schimbare controversată și mulți utilizatori au strâns semnături pentru a reveni la vechea interfață.

  pierde snapchat asigurați vă că pierderea în greutate

  Așa că mulți au abandonat aplicația după aceasta. Însă, financiar, Snapchat a depășit așteptările experților. Profitul a crescut și se pierd mai puțini bani pe acțiune.

  Cifre care invită optimismul în companie și care par să meargă în direcția corectă. Aplicația promite să introducă curând noi funcții și modificări. Așadar, va fi necesar să vedem efectul pe care îl au asupra numărului de utilizatori și dacă în sfârșit reușesc să facă saltul așteptat și să se ridice în pierde snapchat altor pierde snapchat, cum ar fi Instagram.

  Categorii: magazin de aplicații Snapchat pierde 3 milioane de utilizatori în trei luni Când aplicația Snapchat sau rețeaua pierde snapchat a ajuns pe iPhone, a fost o adevărată revoluție, iar filtrele sale împreună cu câteva stickere au făcut din aceasta aplicația numărul unu în iTunes Store. Astăzi aplicația continuă să piardă abur la marșuri forțate și în ultimul trimestru a ratat mai mult de 3 milioane de utilizatori.

  Folosești această aplicație? Telefon Arena Font.

  pierde snapchat rândul pierde grăsimea de burtă