Dieta daneza: plan alimentar si sfaturi utile

Dieta daneza

Conținutul

  Dieta Daneză este unul dintre cele mai dieta daneza și agresive regimuri de slăbire, care promite o scădere în greutate de până la 10 kilograme și reducerea celulitei, în doar câteva zile.

  Autor: Dr. Dieta Daneză promite o reducere în greutate de până la 10 kilograme, mai puțină celulită, un metabolism schimbat și menținerea noii greutăți timp de 2 ani, totul în doar câteva zile.

  dieta daneza mâncăruri pentru pierderea în greutate bugetară

  Odată cu aceste presupuse avantaje vin însă și riscurile asociate unui regim foarte strict și dur pentru organism, de aceea nu intamplator dieta se aplica in diverse spitale, cu monitorizare medicala. Medicii cardiologi susțin dieta daneza are beneficii pentru sistemul cardiovascular, însă părerile sunt împărțite atunci când vine vorba despre rinichi, ficat sau tractul digestiv. Și asta pentru că cele 13 zile de dietă impun un aport de doar de calorii pe zi, iar lista de alimente permise este foarte restrânsă.

  dieta daneza 40 de lire în greutate pierdere în 3 luni

  Toate cele 13 zile ale dietei presupun un meniu diferit. De aceea respectarea întocmai a regulilor este atât de importantă.

  dieta daneza poți să pierzi greutatea cu mintea ta

  Mai trebuie să dieta daneza că sarea, condimentele, prăjelile, dulciurile, alcoolul și sucurile sunt dieta daneza interzise. În plus, nu ai voie să iei nicio gustare în afara celor 3 mese principale.

  dieta daneza pierderea de grăsime buzzfeed